2024/2025 Kurz Pilates Reformer Inštruktor Bratislava

Chcete sa stať certifikovaným inštruktorom Pilates Reformer a posunúť svoje lekcie na novú úroveň?

Prihláste sa na certifikovaný kurz Pilates Reformer organizovaný v Bratislave v spolupráci s FlowPilates, Flexity a rehabilitačným centrom Renatium Remedium.

Tento komplexný program vám poskytne všetky vedomosti a zručnosti potrebné na vedenie efektívnych a bezpečných hodín Pilates Reformer pre klientov všetkých úrovní, vrátane športovcov a klientov po úrazoch a operáciách.

Lokalita: bývalý hotel Holiday Inn, Bajkalská 748/25A, 825 03 Bratislava (Renatium Remedium)

Čo vám kurz Pilates Reformer ponúka:

  • Ucelený systém cvičenia na stroji Pilates Reformer: Naučíte sa správne nastavenie stroja, precvičíte si širokú škálu cvikov a dozviete sa o modifikáciách pre rôzne potreby klientov.
  • Všestrannosť pre rôzne cieľové skupiny: Pilates Reformer je ideálny pre klientov všetkých vekových kategórií a úrovní kondície, vrátane športovcov, tehotných žien a klientov s rôznymi zdravotnými problémami.
  • Rehabilitácia po úrazoch a operáciách: Pilates Reformer sa môže s úspechom používať na rehabilitáciu po úrazoch a operáciách chrbtice, kĺbov a svalov.
  • Certifikát od renomovanej vzdelávacej organizácie: Po úspešnom absolvovaní kurzu a skúšok získate certifikát od Balanced Body®USA, ktorá je celosvetovo uznávanou vzdelávacou organizáciou v oblasti Pilates.

Kurz je rozdelený do piatich častí:

  • Úvodná časť – Pohybové princípy 21. – 22. september 2024 (povinná pre všetkých /ak ste absolvovali túto časť v rámci iného kurzu nie je potrebné absolvovať.)
  • Prvá časť – REFORMER 1 26. – 27. október 2024
  • Druhá časť – REFORMER 2 14. – 15. december 2024
  • Tretia časť – REFORMER 3 8. – 9. február 2025
  • Štvrtá časť – Tréningový deň 15. marec 2025
  • Piata časť – Skúšky 4. apríl 2025

Cena kurzu:

  • 2390 eur (vrátane časti Pohybové princípy)*
  • 2000 eur (bez časti Pohybové princípy)

*Pre vydanie certifikátu Pilates Reformer Instructor je potrebné absolvovať:

Anatómia pre inštruktorov (pokiaľ záujemca nemá iný doklad o absolvovaní Anatómie) – absolventi kurz Pilates Mat Instructor už nemusia

Najbližší termín Anatómia pre inštruktorov: 29. september 2024 – prezenčne alebo online
Cena: 130 eur

 

Pozrieť kalkulačku návratnosti investície pre stroje (základný biznis plán). Flexity ponúka zdarma konzultáciu k plánu a zdielanie skúseností ako správne nakupovať stroje.

V cene kurzu sú zahrnuté:

  • Študijné materiály v angličtine
  • Poplatok za skúšky v riadnom termíne

Počet miest je obmedzený!

Pre viac informácií a prihlášky:

button_prihlasit

Zdroje k téme:

reformer

Často kladené otázky ku kurzu 

Nie je nevyhnutné mať predchádzajúce skúsenosti s pilates cvičením, ale je to veľmi vítané. Je to vhodné a potrebné najmä preto, aby záujemca vedel, aký druh cvičenia pilates je a z tohto dôvodu neprišlo k nedorozumeniu, resp. nesplneniu očakávaní ohľadne obsahu a typu cvičenia.

Nie je potrebné mať predchádzajúce športové vzdelanie. V kurze sa postupuje od úplných základov a je stavaný a vhodný tak pre športovcov ako aj pre športových laikov, ktorí sa chcú naučiť, ako správne cvičiť.

Kurz je možné absolvovať aj pri niektorých zdravotných obmedzeniach, odporúčam túto skutočnosť skonzultovať s lekárom a taktiež s nami. Je potrebné rátať s tým, že počas kurzu a aj v čase vlastnej prípravy na kurz je nevyhnutné cvičiť. Pri výučbe cvikov sa vždy učia aj varianty resp. modifikácie cvikov pri rôznych zdravotných problémoch.

Po získaní certifikátu je potrebné sa registrovať do databázy športových odborníkov. Po potvrdení registrácie je na Vás, akú formu podnikania zvolíte a akú prevádzku si otvoríte. Je možné sa zamestnať, pracovať na živnosť alebo založiť si vlastné podnikanie. Certifikát je samozrejme potrebný na vykonávanie činnosti pilates inštruktora a môže byť tiež vyžiadaný pri kontrole z inšpektorátu práce a podobne.

Jednotlivé časti kurzu prebiehajú v sobotu a v nedeľu, v čase od 9:00 do 17:00 hod.

Vymeškanú časť je nutné si nahradiť individuálne po dohode s lektorkou.

 

button_prihlasit

Prečítajte si aj:

4

 

Pomohol vám tento článok? Ak áno, môžete aj vy pomôcť niekomu ďalšiemu tým, že budete túto stránku zdieľať. Môžet zdieľať aj svoje skúsenosti v komentároch pod článkom a pomôžete tým ostatným.